mandag den 16. juli 2012

Kommende istandsættelseJeg har netop uploadet et førbillede af lidt fra mit retrolager, som skal sættes i stand i de kommende feriedage. Smut ind og se lige her og smut endelig også forbi min stand på Køge Torv den 26. august, hvor jeg sælger mine færdige kreationer.


9 kommentarer:

 1. Du er så kreativ på den gode og overfede måde. Hurra!

  SvarSlet
 2. Du er så flink til å få det fint. Skulle gjerne kommet og kjøpt noe, men det er litt langt å reise, så jeg får nyte bildene. D

  SvarSlet
 3. Du er så god til det med farver. Jeg er vild med din stil, til trods for jeg sev bor markant anderledes. Dyt dyr skal vi byt....

  SvarSlet
 4. Åh, to af den slags borde jeg er på udkig efter!! Kan man bestille, når man nu ikke lige bor i nærheden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager ikke bestilling. i hvert fald ikke før jeg skal have en stand, men måske sætte jeg tingene, som ikke bliver solgt til salg bagefter. :)

   Slet
 5. Sikke mange lovende projekter! :D Kan det godt betale sig for dig at sætte varerne i stand, og sælge dem videre? Har selv overvejet noget lignende, for elsker jo at gøre tingene smukke og personlige! Men oplever indimellem at folk alligevel kun vil give loppepriser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjaaa, det kan det godt. Tager IKKE loppepriser for det, når det er sat i stand, men det plejer heller ikke at være et problem heldigvis. :)

   Slet