torsdag den 7. maj 2015

Rose og Nordic Birch

Jeg har modtaget en masse lækre produkter fra Urtekram, som jeg har fået lov at teste.
Jeg synes selv, de er ret så fine og så dufter de super godt, er økologiske og fri fra mange syntetiske ingredienser. Du kan læse mere om dem længere nede.

Nordisk Birk-serien er skabt med inspiration fra de nordiske birkeskove og indeholder derfor også ekstrakt af superfugtende økologiske birkeblade og birketræssukker. Samtidig har serien fået en mild duft af kornblomst, udviklet specielt til serien og med øje for dens nordiske ingredienser og inspiration.
 
Rose seriens duft kommer fra den værdifulde rosengeraniumolie, der er kendt for sine beroligende og særligt plejende egenskaber. Derfor laver man hos Urtekram sit helt eget, virksomme urteafkog af rosegeraniumblomsten, der sammen med den nærende rosenolie forkæler huden, håret og sanserne.
 
Per 1. januar 2017 udskiftes Ecocert med mærkningsordningen Cosmos Organic, der stiller endnu skrappere krav til produkterne, og Urtekram var blandt de første i Europa til at leve op til de strengere krav allerede i 2014. Cosmos Organic sikrer blandt andet, at økologiandelen i produkterne forøges, ligesom mængden af syntetiske ingredienser reduceres. Samtidig stiller Cosmos Organic krav til fremstillingen af de enkelte ingredienser.
 
Læs mere om Cosmos Organic på cosmos-standard.org
 

1 kommentar: