onsdag den 3. februar 2016

Urtekram med kokos


Har igen testet produkter fra Urtekram - denne gang med lækker kokos 

Håndsæbe til normal hud: Coconut Hand Soap er en blødgørende og forsigtigt rensende håndsæbe, der efterlader huden blød og ren.
Håndcreme: Urtekram har tidligere vundet priser for deres blødgørende og superfugtende håndcremer, og den nye håndcreme i kokosserien er da også ren forkælelse for hænder og negle. Cremen indeholder økologisk jomfru kokosolie, hyaluronsyre og hexapeptider, der virker styrkende på normal hud og negle.
Coconut Shampoo: Baseret på økologisk kokosnektar i kombination med naturligt fugtgivende tusindfrydekstrakt og regenererende algeekstrakt, virker shampooen naturligt fugtgivende og efterlader håret naturligt blødt, rent og velplejet.
Coconut Balsam: Urtekrams coconut balsam er baseret på økologisk jomfru kokosolie og kokosnektar og tilfører håret næring og fugt på naturlig vis. Balsammen skummer ikke, men føles mere som en creme og virker bedst, hvis den får lov til at virke i 2-3 minutter, inden den skylles ud.
Coconut Spray Conditioner, Leave In: Den blødgørende leave-in Spray Conditioner kan bruges både som stylingprodukt og som spray balsam. Produktet hjælper med at afbalancere fugten i håret, forebygger tørhed, og gør det nemt at rede ud. Spray kan bruges i både vådt og tørt hår og er dejlig lige efter badet, eller som en opfriskende hårspray i løbet af dagen.
Coconut Shower gel: Blødgørende shower gel med økologisk kokosnektar og diglycerin, der rengør huden og virker fugtgivende. Huden efterlades blød og frisk med en mild duft af kokos.
Coconut Body Lotion: En hurtigt indtrængende body lotion med økologisk jomfru kokosolie og hyaluronsyre, der tilfører huden fugt og næring på naturlig vis. Samtidig er der tilsat tusindfrydekstrakt og alphabisabolol, som også bidrager til en lysere og mere jævn hudfarve.
Coconut Creme Deo: Effektiv og naturlig økologisk certificeret cremedeo, der på samme tid hæmmer lugt og plejer den følsomme hud under armene. Deodoranten indeholder kokosnektar og hyaloronsyre, der forebygger dårlig lugt og tilfører næring til huden. Samtidig indeholder deodoranten hexapeptider og alphabisabolol, som hjælper med at reducere bakterieaktivitet. Deoeffekten kommer fra triethyl citrat og zinc ricinoleate.
Reklame, Annonce, Betalt Indlæg, Sponsoreret Indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar