mandag den 21. marts 2016

Lækreste pakke fra De Fem Gårde

 
 Rugkernebrød bageblanding med hørfrø. Giver et saftigt og godt gammeldags rugbrød med surdej, mange kerner og et højt fiberindhold.
Stikkelsbærmarmelade. Marmeladen er fremstillet af stikkelsbær dyrket på Fyn. Sorten er Invicta, og marmeladen er frisk og smagsfuld. 
Honning Frijsenborg. På Frijsenborg henter bierne nektar fra rapsmarker, enge og græs. Farven, smagen og konsistensen kan variere for hver produktion, da den koldrørte honning er et håndlavet naturprodukt.
Rapsolie med citron. Dansk koldpresset rapsolie med en smuk gylden farve og en behagelig note af citron.
Rapsolie med hvidløg. Dansk koldpresset rapsolie med en smuk gylden farve og afbalanceret smag af hvidløg.
Christiane sennep. De 5 Gaardes lyse Christiane sennep er kendeteg­net ved en delikat smag.
Falle Specialbryg. Kornet træder i tydelig karakter i denne kraftige specialbryg, hvor balancen mellem brændt sukker, pilsnermalt og den mørkere münchnermalt giver en god smagsoplevelse. Øllen har en alkoholvolume på 6%. Falle er navngivet efter inspektør Falle Vogt, som var godsinspektør på Schackenborg fra 1884 til 1902.
Orla Pilsner. Vores klassiske pilsnerøl fremstår lys og gylden med en behagelig afrundet smag. Brygget på pilsnermalt og har en alkoholvolume på 4,6%. Orla er navngivet efter Orla Hansen, som gennem 40 år var en legendarisk inspektør på herregården Gyllingnæs ved Odder.
 
Reklame, Annonce, Betalt Indlæg eller Sponsoreret Indlæg.

1 kommentar: